Viikkarin kyläjuhla

Kajaus-klubi

KAJAUS-KLUBI

Kulttuuriyhdistys Kajaus rantautuu viikkarin kyläjuhlille!
Illalla Kajaus-klubin merkeissä tarjolla on musiikkia, lavarunoutta ja tietysti open mic kaikille esiintymishaluisille! Klubi käynnistyy kello 17.30 kun porilainen Reiät-yhtye avaa illan!

Illan esiintyjiä:
Reiät
Juho Kuusi
Veera Milja
Tuija Pontela
Teemu Laulajainen
Heikki Hautala & Hyvät Veljet

Juho-Kuusi-kuva-Heikki-Tuuli-2

Juho Kuusi | kuva: Heikki Tuuli

Juho Kuusi on Järvenpäästä Helsinkiin livahtanut runoilija, ja muutenkin ihan kiva eliö. Kuusi on esiintynyt aktiivisesti yli 10 vuotta, viihdyttäen ja haastaen kaikenkarvaisia kuulijoita niin pienien kahviloiden nurkissa kuin isommilla lavoilla. Ja onpa Juho voittanut matkan varrella pari poetry slamin suomenmestaruuttakin. Toukokuussa hän saapuu Poriin kehutun Eläinaiheinen lavarunoseminaari -esityksensä kanssa, jonka monipuolisessa kokonaisuudessa sujahdetaan spoken word -runoudesta räppäämisen kautta proosarunouteen – tai ainakin jotakuinkin näin.

Veera Milja

Veera Milja | kuva: Emma Veini

Veera Milja varttui aikuiseksi Helsingissä, Espoossa ja Hämeenkyrössä. Hän kirjoittaa surunselityksiä siitä: tyttäristä ostoskeskusten suhkulähteiden äärellä, pulleakylkisistä hevosista ja ylinopeutta peltoteillä ajavista pikkuveljistä.

Tuija Pontela

Tuija Pontela

Tuija Pontela on opettaja ja sanataideohjaaja. Hän kuuluu Lapin kirjallisuusseuraan ja kirjoittaminen eri muodoissaan on kuulunut hänen elämäänsä jo pitkään.
Myös matkustaminen ja erityisesti Japanin vanha kulttuuri kiinnostavat häntä. Keväällä 2017 hän teki matkan Japaniin ja kiersi siellä Honshua, Japanin pääsaarta, rautateitse. Hän kuvasi aineistoa, jota on nähtävissä kirjassa Yugen – Runoja hetkistä sekä näyttelyssä, joka oli huhtikuun ajan Satakunnan museossa.

Teemu Laulajainen

Teemu Laulajainen

Teemu Laulajainen on raumalainen keski-ikäinen part-time -lyyrikko. Hän kirjoittaa elämästä(än) tragikoomista runoutta, joka on oikeasti artistin viittaan kiedotun ihmislapsen yritystä kommunikoida. Joskus koomisuuden korvaa mahtipontisuus, mutta pyörteitä yhtä kaikki elävän sanan virrassa. Viime aikoina tarinallisuus on saanut suurempaa jalansijaa hänen teksteissään

Reiät
Hipedi hoppia jossa silaus rokkia ja puhallus jazzia. Siihen päälle töräys punkkia ja kaikkia muitakin tyylejä. Tiivistäen; yhtyeen tyylilaji on REIÄT.

Heikki Hautala & Hyvät Veljet

Heikki Hautala & Hyvät Veljet

Heikki Hautala & Hyvät veljet tarjoilee levollista kitaravetoista musiikkia herätyskelloja unohtamatta. Hitaasti polveilevan soitannan pintaan kutoutuvat keittiöfilosofiset tekstit, joiden aiheet heittelevät mikrotasolta makrokosmokseen, harmoniasta paranoiaan, dinosaurusten luista kertakäyttökuppeihin.