Viikkarin kyläjuhla

Kyläjuhla info

Rakkaudella-leima

KIITOS, PORIN KAUPUNKI! 

Viikkarin kyläjuhla on Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahan puitteissa toteutettu hanke.

 

VIIKKARIN KYLÄJUHLA  

Viikkarin kyläjuhlaa vietetään 18.5.2019 klo 11-15 Porin viidennessä kaupunginosassa.
Iltamat alkavat Toivon pihapiirissä kello 17.30 alkaen.

 

TARINOIDEN VIIKKARI

Viikkarin kyläjuhlan teemana on tänä vuonna Tarinoiden Viikkari.
Viikkarin kyläjuhla viettää 2019 mainiota kymmenvuotisjuhlaa! Sen kunniaksi kyläjuhla tekee paluun Sibeliuksenpuiston alueelle ja tuo mukanaan uusia jännittäviä tuulia.

Osallistu omalla ohjelmalla
Ilmoita sinäkin pihapiirisi tapahtumaan ja värvää pihasi Pavarotti esiintymään, myös pop-up ravintolat ja kirppikset ovat tervetulleita. Mukana olevista pihoista ja niiden ohjelmista teemme kartan, joka on jaossa tapahtumassa ja on käytettävissä myös mobiilisti.
Ilmoitathan pihasi 15.5. mennessä osoitteeseen viikkari.kylajuhla[at]gmail.com

Vinkkejä oman ravintolan perustamiseksi löytyy osoitteesta www.restaurantday.org.

Perinteiset pihakirppikset
Perinteiset pihakirppikset ja pihatapahtumat jatkavat edelleen osana kyläjuhlaa, ilmoitathan pihatapahtumasi kyläjuhlan sähköpostiin, niin tapahtumasi merkitään myös kyläjuhlan tapahtumakarttaan.
Ilmoita pihakirppis tai -tapahtumasi 15.5. mennessä osoitteseen viikkari.kylajuhla[at]gmail.com

Viikkarinkyläjuhla2017_Eetu

Kuva: Eetu Henttonen

Puistokirppis
Viikkarilaisten oma puistokirppis tulee jälleen! Voit tuoda tarpeettomat tavarasi myyntiin puistoon kyläjuhlapäivänä 18.5. kello 11-15. Puistokirppikselle rajataan omat alueensa Sibeliuspuistosta. Järjestäjät eivät tarjoa kirpputoripöytiä, joten otathan oman viltin tai pöydän mukaasi.

HUOM! Pop-up-ravintoloita emme salli Sibeliuspuiston alueelle. Kyläjuhla on myös poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton tapahtuma, joten olemme rajanneet tällaiset tunnukset pois puistoalueelta.

Viikkarin kyläjuhla toteutetaan talkoovoimin. Kyläjuhlan puistokahvila tukee kyläjuhlan toimintaa ja keräämme kahvilan tuotoilla rahoitusta toiminnallemme. Tervetuloa juhlimaan!